Hovedretter

Kalvesteg stegt som vildt med hvide og brunede kartofler, vildtsovs,
waldorfsalat, franske kartofler, asier og tyttebær
 
 
137,- kr.
Gl. dags oksesteg med hvide kartofler, glaseret løg, sovs,
waldorfsalat og tyttebær
 
 
155,- kr.
Kalvefilet med hasselback kartofler, rødvinssovs, fyldte tomater, salat
 
163,- kr.
Wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter, smørsovs og "dreng"
 
145,- kr.
Flæskesteg med hvide og brunede kartofler, rødkål, sovs,
franske kartofler, asier og ½ æbler med gele
 

125,- kr.

Indbagt svinemørbrad med hasselback kartofler, champignonsovs og broccolisalat
 
145,- kr.
Hamburgerryg med kartofler, blomkål, gulerødder, ærter og aspargessovs
 
129,- kr.
Stegt flæsk med kartofler, persillesovs og rødbeder
 
107,- kr.
Kalkunbryst med pikantost og bacon på bund af spinat og forårsløg, græske kartofler
og salat
 
 
145,- kr.